Catalog produse

Catalog produse

Catalog produse

Limone® a pornit de la un vis frumos și de la o pasiune. Visul a fost acela că toți oamenii ar trebui sa fie veseli și sănătoși, iar pasiunea noastră pentru Italia și gastronomia mediteraneeeană au fost scânteia. O mâncare bună însoțită de vinul potrivit aduce zambete în priviri și deschide inimile.
Așa că Limone a început conștiincios să caute în Italia producători de vin și delicatese. Prerogativa noastră este să menținem radarul activ pentru a detecta noi și noi delicii pentru clienții nostri, deoarece credem  Italia este o resursă care are încă multe de oferit pieței românești, în ciuda abundenței de magazine și restaurante italiene de la noi.
Avem o selecție de vinuri și produse alimentare italiene pe care am facut-o cu multă implicare și pasiune și pe care o etalam într-un showroom primitor din București, dar și online pe www.limone.ro.


La
Limone gasiți întotdeauna un prosecco bun, un vin roșu care s-a înnobilat ani buni, odihnit în butoaie de stejar, un panettone de bună calitate pentru Crăciun sau paste delicioase într-o mare varietate.
Cu
ocazia sărbătorilor meșteșugim pachete cadou cu toate delicatesele noastre, apoi le expediem rapid și cu haine festive destinatarilor de drept!
Ne
plac tare musafirii, așacă va invităm cu mare drag învizită la showroom sau pe www.limone.ro!